Langsung ke konten utama

Beautiful Nightmare

Today at 04:53 I woke up. I dream of 알 오빠 the one that I still have crush on since 2013.

this is the dream story..

I came in class and took a seat nearby door. Our class in still progress for rebuild, so there are many mechanical tools around me.

At few minutes later, 알 오빠 appear from outside, he greet everyone in this class, except me. Yeah, he doesn't greet me like he does for everyone else.

He never care about me, even in my personal dream and in real life. He sit down then, I look at him. But he doesn't look at me back.



Suddenly, I hear fire blast roughly repeatedly. And feel earthquake. Everyone scream, then get themselves out. Crowded. Noisy. Fear. I join myself into them.

I lost my way, people disappear, so does 알 오빠. I am alone in this building. This building will collapse for a moment. I fear and I run. No direction. I must be out now.

Suddenly fire sparks is get into my back. It hurts. I scream loudly. My tears is about to come out. I fall down. I think I will die soon.

But, it turns too feel warm. Someone protect me from back. He got me out. And I realize, he is 알 오빠. He hugs me for long time. I smile at the moment. He save my life.

He hugs me for loooongg time. Until I wake up this morning.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

[UPDATE] Track list of Cho kyuhyun

Cho Kyuhyun..

Pria yang telah membuatku jatuh cinta dengan angel voice-nya itu. Kyaaaa kyaaa #slapped
Namja kelahiran tahun 1988 ini, emang manteb banget suaranya. Pengamat musik sekorea selatan aja juga mengakui suaranya yang TOP banget itu.

Apaan sih TomorrowLand?

Temen saya : Tau tomorrowland gak?

Saya : Hah apaan?

Temen saya : Tomorrowland.

Saya kira dia bilang semacam "jalur buat besok" (tomorrow lanered). Taunya Lane yang dia maksud itu tanah atau daratan alias Land. Dia bilang itu semacam eventnya anak muda belgia gitu. So what?

Zombie Tsunami

Nah~

Di postingan kali ini gw mau bikin review tentang game. Meskipun bukan gamers sejati banget #lirikKyuhyun. Dan pengan juga belajar belajar review (betawinya : Ripiu)

Ini permainan satu-satunya yang ada di tab gw. Gw sempet punya piano tiles 2, tapi belum lama ini gw uninstall karena mau install Starpop. Dari dulu gw punya masalah memori mulu. Waktu itu udah lumayan, meskipun baru 100 lebih crowns & stars, gw udah level 47. Nyebelinnya, Starpop forced close mulu. Uninstall lagi dan sekarang tinggal satu-satu nya game ini. Zombie Tsunami.

Permainannya sangat simple sebetulnya. Kita tinggal mengetuk-ngetukan zombie untuk lompat menghindari lubang juga menghindari Bom. Selain itu kita diharapkan untuk makan manusia dan mengambil coin yang ada di hadapan zombie. Setiap habis makan manusia, zombie akan bertambah sejumlah manusia yang dimakan, begitu juga dengan coin. Sampai sini paham yaa.