Langsung ke konten utama

Daughter heart, Fangirl logic


I'm home after saw concert at 10 p.m. I feel different situation. Four hours ago I felt excited, noisy, uproar, dance unstoppable, emotional, screaming everywhere.

When I get home, I find mom, dad, two little sister watching TV warmly. They smile simply happiness because of comedy in TV.

My mom realized I came, then welcomed me with her beautiful smile. She asked me how I feel after watching concert that I want since in high school. I just say "I'm happy"

But in other side. I feel so sad. I don't know. I feel like I did wrong. I want to blame myself for leaving them, my family. How heartless am I.



"You don't need to find happiness out there, Don't you think, you can find your happiness inside your home?"


Maybe this is last time. But, I still happy too, after saw oppars :')

It is like give up from fangirling world, isn't it? I want to stop, but sometimes my mom just let me do everything that I want, especially when spazzing about SJ. It makes me more uncontrollable loving them.

Examples :

Mom : Are you truly SJ fans?

Me : Hmm, why?

Mom : Why don't you buy original album?

Or....

Mom : Your stick is played by Tiara. (She means my lightstick)

Me : No problem..

Mom : It would be broken, Dont you want to watch concert again?

Me : I don't know..

She support everything I do. She support me to be ELF. But, I must be know the boundaries, my financial capability,  and my own time for learn.

Support SJ totally, without forget my future. I have right for that. And always pray.


Komentar

Postingan populer dari blog ini

[UPDATE] Track list of Cho kyuhyun

Cho Kyuhyun..

Pria yang telah membuatku jatuh cinta dengan angel voice-nya itu. Kyaaaa kyaaa #slapped
Namja kelahiran tahun 1988 ini, emang manteb banget suaranya. Pengamat musik sekorea selatan aja juga mengakui suaranya yang TOP banget itu.

Apaan sih TomorrowLand?

Temen saya : Tau tomorrowland gak?

Saya : Hah apaan?

Temen saya : Tomorrowland.

Saya kira dia bilang semacam "jalur buat besok" (tomorrow lanered). Taunya Lane yang dia maksud itu tanah atau daratan alias Land. Dia bilang itu semacam eventnya anak muda belgia gitu. So what?

Zombie Tsunami

Nah~

Di postingan kali ini gw mau bikin review tentang game. Meskipun bukan gamers sejati banget #lirikKyuhyun. Dan pengan juga belajar belajar review (betawinya : Ripiu)

Ini permainan satu-satunya yang ada di tab gw. Gw sempet punya piano tiles 2, tapi belum lama ini gw uninstall karena mau install Starpop. Dari dulu gw punya masalah memori mulu. Waktu itu udah lumayan, meskipun baru 100 lebih crowns & stars, gw udah level 47. Nyebelinnya, Starpop forced close mulu. Uninstall lagi dan sekarang tinggal satu-satu nya game ini. Zombie Tsunami.

Permainannya sangat simple sebetulnya. Kita tinggal mengetuk-ngetukan zombie untuk lompat menghindari lubang juga menghindari Bom. Selain itu kita diharapkan untuk makan manusia dan mengambil coin yang ada di hadapan zombie. Setiap habis makan manusia, zombie akan bertambah sejumlah manusia yang dimakan, begitu juga dengan coin. Sampai sini paham yaa.