Langsung ke konten utama

Kecewa..

Don't read. Especially when you're in bad mood. Just close your tab, or move to other post.

I just need to healing my brain through this post...

I'm in anger right now. I don't really want to write so much. I just want to yell that I'm dissapointed with that lecturer. How can he give me that bad score, while a bunch of people that I think don't deserve, get better than me. What the earth is this??!

Oppa must be get A or B. I don't need to wonder. Besides his cleverness.. oh no.. it's close to cowardly, he also dishonest. And that classmates, I must ask them what's the meaning of friendship. They are all hurt me so much.

How can I just one person who must retake the class..!! It's so annoying. I don't say, I feel guilty cause I didn't make a cheat like everyone do. But I hate when people get what they want with dishonest way.

I hate that lecturer. He doesn't see the potential student clearly. He just hate me, like I hate him now. Unfortunately, I must see him in next semester. Oh geez..

I hate them all too. Them who are take the wrong path. I don't think they are respectable. T___T

Sorry.. may be I'm wrong. I have to tolerate their rights to make a cheat sheet, even it looks unfair. Because I live in unfair world. May be the world are laughing at me right now..

With dissapointment..

Me.

PS : I must be happy since SJM performance in Indonesia this saturday. But they are knocked me down..

Komentar

Postingan populer dari blog ini

[UPDATE] Track list of Cho kyuhyun

Cho Kyuhyun..

Pria yang telah membuatku jatuh cinta dengan angel voice-nya itu. Kyaaaa kyaaa #slapped
Namja kelahiran tahun 1988 ini, emang manteb banget suaranya. Pengamat musik sekorea selatan aja juga mengakui suaranya yang TOP banget itu.

Apaan sih TomorrowLand?

Temen saya : Tau tomorrowland gak?

Saya : Hah apaan?

Temen saya : Tomorrowland.

Saya kira dia bilang semacam "jalur buat besok" (tomorrow lanered). Taunya Lane yang dia maksud itu tanah atau daratan alias Land. Dia bilang itu semacam eventnya anak muda belgia gitu. So what?

Zombie Tsunami

Nah~

Di postingan kali ini gw mau bikin review tentang game. Meskipun bukan gamers sejati banget #lirikKyuhyun. Dan pengan juga belajar belajar review (betawinya : Ripiu)

Ini permainan satu-satunya yang ada di tab gw. Gw sempet punya piano tiles 2, tapi belum lama ini gw uninstall karena mau install Starpop. Dari dulu gw punya masalah memori mulu. Waktu itu udah lumayan, meskipun baru 100 lebih crowns & stars, gw udah level 47. Nyebelinnya, Starpop forced close mulu. Uninstall lagi dan sekarang tinggal satu-satu nya game ini. Zombie Tsunami.

Permainannya sangat simple sebetulnya. Kita tinggal mengetuk-ngetukan zombie untuk lompat menghindari lubang juga menghindari Bom. Selain itu kita diharapkan untuk makan manusia dan mengambil coin yang ada di hadapan zombie. Setiap habis makan manusia, zombie akan bertambah sejumlah manusia yang dimakan, begitu juga dengan coin. Sampai sini paham yaa.